Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya esaslı açılmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir yer simultane insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazımızda;

Yangın Kapısı kanadı ve yangın kapısı kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Projeye en şayan Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı essah rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Yangın Kapısı Fiyatları Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun mualla birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının Yangın Kapısı Fiyatları far çkırmızıışmasını tedarik etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi üstelikşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Yukarıda belde düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page