En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak kötüda iz düz illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen gestaltsında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma belirgin mimarilarda 120cm, mualla katlı büro binalarında 90cm kocaliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Bununla alay malay dundaki kriterlere ehil olan yerlerde bir numara yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek kucakin tıklayın.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve maslahatlevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Kanada'da Northwest Crown yangın deneyi Esaslığın vesair anlamları dâhilin Yangın (mazmun kıvrımı) sayfasına denetlemenız.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin manasıza düşmesidir.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok Yangın Kapısı önemlidir. 

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla cereyan etmek, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page